VD till Healthcare Media

Healthcare Media, grundat 2012, är Sveriges största digitala informationsnätverk inom sjukvård och hälsa, med över 300 unika svenska .se-domäner.
I maj 2018 fick bolaget nya ägare i *Framtidsmediagruppen, med ambitionen att göra en stor innovationsresa med Healthcare Media, och utveckla bolaget inom en rad nya affärsområden. Vi skiftar nu fokus från att enkom driva publicistisk verksamhet, till att driva förändring, genom att utveckla morgondagens digitala tjänster inom sjukvård & hälsa.

Nu vill vi hitta en ledare som vågar tänka stort, och triggas av tanken på att bygga ett framgångsrikt bolag, där snabb tillväxt och entreprenörskap går hand i hand med att driva positiv förändring och göra samhällsnytta.

Du har tidigare erfarenhet av att bygga och leda snabbrörliga organisationer, gärna inom digital media, tech eller hälsa/sjukvård. Du har ett starkt entreprenöriellt driv, och har kanske redan byggt upp och drivit bolag inom relevant område.

 

*Om Framtidsmediagruppen

Framtidsmediagruppen (FMG) är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper. Med sina sex bolag har koncernen på fem år vuxit till ca 300 anställda, med en omsättning på närmare en halv miljard kr. Samtliga bolag ägs och drivs av entreprenörerna själva.
Som VD för Healthcare Media kommer du kunna dra stor nytta av resurser som finns att tillgå genom FMG, men vi ser att bolaget bör styras självständigt, där du agerar mer entreprenör än dotterbolags-VD. Huvudkontoret ligger mitt i hjärtat av Stureplan och vi har även kontor i Norrköping och i Oslo.