Praktikplats: Campaign Manager

Är du en analytisk person som tycker om att jobba med siffror? Är sjukvård och hälsa något du brinner extra för? Nu erbjuder vi en praktikplats till en Campaign Manager.

Healthcare Media, som är en del av Framtidsmediagruppen (FMG),  driver Sveriges största nätverk av nischade hemsidor om sjukvård och hälsa. Varje dag besöker tiotusentals människor nätverket för att hitta information.

Under hösten erbjuder vi en praktikplats till en Campaign Manager som ska ta fram kampanjsiffror åt säljteamet. Praktiken är perfekt för dig som är analytisk och tycker om att arbeta med siffror.

Du kommer främst jobba i Google Analytics och ha nära kontakt med Campaign Management på FMG och säljteamet på Healthcare Media.

Vem är du?

Som person är du analytisk och tycker om att jobba med siffror. Är du även en duktig skribent så är det ett plus. Du är en van användare av Office-paketet eller Apples motsvarighet.

Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av Google Analytics. Du kommer att få lära dig grunderna.

Praktiken är på heltid under höstterminen och förlagd i våra lokaler högst upp i Sturegallerian i Stockholm. Ju tidigare du kan börja desto bättre.

Praktiken är oavlönad och görs helst som en del av din utbildning. 

Skicka din ansökan till Dudi Warsito, medicinsk redaktör, på dudi.warsito@healthcare.se.