Sökes: Junior Digital Business Owner Intern till bolag i förändringsfas

Vill du få en unik möjlighet att bestämma riktning för ett av Sverige största hälsonätverk?

Vi på Healthcare Media tror att det via den digitala utvecklingen finns oändligt många möjligheter att bidra till ökad hälsa och välmående i Sverige, komplettera och sträcka sig långt utanför mötet med den fysiska vården. Vi ska under våren definiera och uppdatera riktning och affärsmodell för våra olika sajter och tjänster och söker därför en Junior Digital Business Owner Intern att leda detta utvecklingsarbete. Vi har idag över 300 unika domäner inom hälsa- och välmående som innefattas av såväl tjänster som rena informationssajter.

Rollen innebär att identifiera målgrupper och otillfredsställda behov inom olika sjukdoms- och hälsoområden i Sverige och definiera vilken lösning och unikt värde vi därmed bör skapa för att möta dessa, med utgångspunkt i det digitala. Därefter definiera upp en affärsmodell för en digital hälsosite underbyggd med ett lönsamt business case, etablera olika avgörande partnerskap och leverantörer, ta fram en tydlig exekverings- och utvecklingsplan samt en marknadsstrategi (där trafik via SEO-arbete kommer att spela en avgörande roll).

Du är analytisk, har grundläggande känsla för hur man identifierar affärsmöjligheter och en förståelse för hur en P&L och ett business case behöver hänga ihop. Du kommer att hjälpa oss att ta fram våra olika affärsområden framåt genom att dra slutsatser från marknadsanalyser och -uppskattningar, trendspaning, tillväxtanalys, bygga business case / finansiella modeller, mm. Du kommer helt enkelt hjälpa oss definiera VAD var och en av våra siter ska vara och göra för samhället, och HUR vi bäst ska ta den dit!

Du arbetar tight med vår VD, vår Group Head of Business Development & Innovation (med 7 års erfarenhet från Corporate Strategy inom management consulting) och vår Performance Manager (med 6 års erfarenhet av Digital Marketing och SEM) som kommer att coacha dig i arbetet. Och du kommer att samarbeta med ett starkt team utvecklare, digitala marknadsförare, content managers, säljare, osv…

Vi ser gärna att du kan köra igång snarast och vara med oss under ca 8-12 veckor, hel- eller deltid efter gemensam diskussion. Du får vara del av en galet positiv, snabbrörlig och rolig crowd, på vårt fina kontor högst upp i Sturegallerian. Symbolisk monetär ersättning, men desto mer annat såsom en exponentiell learning curve, bli expert i hur man bygger digitala affärer och bolag, roliga AWs, events och utbildningar. Du behöver vara taggad, nyfiken att lära, fokuserad och ambitiös, och ha basic excel- och powerpoint skills.

Låter det intressant? Kontakt mig på joakim.billingskog@framtidsmedia.se